Пореден сигнал в редакцията на Plovdiv24.bg изпрати пловдивчанка относно своеволията

...
</TD
> Пореден сигнал в редакцията на Plovdiv24.bg изпрати пловдивчанка относно своеволията
Коментари Харесай

Пловдивчанка: Своеволията в градския транспорт край нямат!

Пореден сигнал в редакцията на  Plovdiv24.bg изпрати пловдивчанка по отношение на своеволията на чиновниците на градския превоз. Жената реши да излее тъгата си, вероятно локалната власт вземе под внимание казуса:

" Здравейте, уважаема редакция!

Пиша Ви във връзка възходящото отвращение в мен, а имам вяра и в лицето на доста други пловдивчани, които постоянно употребяват всеобщия градски превоз. Един от проблемите, който за мен е в прорез с всевъзможни правила за придвижване, както и нормативни и поднормативни актове, се крие в това, че чиновниците на всеобщия градски транспорт - кондуктори и водачи, вземат решение по лично убеждение кои порти на рейсовете да се употребяват от жителите за слизане и качване, кои от седалките да бъдат заградени, като се постави стикер, че са служебни места, тъй че те действително стават недостъпни за прилагане от нас, постоянните пасажери, закупили билети.

Редовно срещан парадокс е водачите на избрани линии да не отварят предна или задна врата, като също се поставят стикери, че вратите не работят; да се слагат въжета и всевъзможни други ограничаващи прекосяването предмети, тъй че пасажерите действително да не могат да употребяват първите седалки в рейсовете.

С оглед на гореизложеното Ви апелирам, като един от най-четените пловдивски новинарски уеб сайтове, да ми помогнете да схвана, в качеството ми на жител, който не демонстрира произволи на работното си място, по какъв начин може тази порочна процедура да бъде спряна - дали посредством Вас могат да бъдат сезирани способените институции, които да извършат необходимите инспекции и откакто установяват въпросните нарушавания, същите да бъдат прекратени. "
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР